Espai de Circ La pèrgola

Experimenta.Crea.Comparteix

Escola de circ especialitzada en tècniques aèries . Neix amb la vocació d'apropar al circ a col.lectius que mai abans haguessin imaginat que poguessin fer-ho. Intenem encomanar la passió i la dedicació de l'art del circ , que entenem com una manera de viure i veure la vida.... aprendre, gaudir i compartir.

_MG_0450.jpg
 

Qui som?

Escola de circ d'Osona

L'escola va nèixer el 2009 a Vic però no va ser fins al 2015 que ens vàrem instal.lar a la Pèrgola de la Gleva amb l'ajuda de  l'ajuntament de Masies de Voltregà. Està gestionada per l'associació de circ Silosenomecuelgo amb més de 12 anys d'experiència en el món del circ i forma part de la XECC (Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya). Tots els seus professors són artistes de circ en actiu i amb una  àmplia experiència en la formació i la pedagogia d'aquest art. Oferim cursos per a infants, adolescents i adults.

 
 

" La línea es un ser invisible, es la traza del punto en movimiento , y por lo tanto su producto.Nace del movimiento, como consecuencia de la destrucción de la inmovilidad suprema del punto.La línea es el objeto,el punto, el acróbata. Las fuerzas son el movimiento, el agarre, la rotación, el punto de suspensión. Y el acróbata se transforma a su vez en una línea en el espacio. Un trazo dinámico."

Vasily kandisnky

 

Contacte

Ctra. de Sant Boi s/n - 08508 Les Masies de Voltregà - Barcelona

685591685

  • Facebook
  • Instagram