top of page

L'equip

Les artistes formadores

Under 49.jpg

Marta Erra

Artista de circ especialitzada en trapezi fix, dobles, corda llisa i trapezi petit volant. Fundadora de les cia. silosenomecuelgo, cia. Flyingpikmis i Col.lectiu Ànima Metàl.lica. Actualment treballa també amb la cia. Cirque rouages i cia. undercirc.
Es dedica també a la formació de circ des de fa 10 anys , per a petits i adults, amb la intenció de transmetre l’amor i la passió que sent pel circ, des de una vessant pedagògica que intenta adaptar-se a cada alumne, fent especial atenció a la importància d’ una bona formació tècnica i la necessitat d’investigar per fer sortir la personalitat i l’originalitat pròpia de cadascú.

PHOTO-2022-08-03-10-42-16.jpg

Maria Vilar

Artista de Circ especialitzada en trapezi fix i trapezi minivolant. Formada en arts aplicades al mur  per l'Escola D'arts de Vic , Circ a l'Escola Flic de Torino i circ social a l'Ateneu de Nou barris . 
Al 2020 crea la Companyia Flying Pikmis i estrenen el seu primer espectacle ENDANGERED. Des del 2018 que participa com a formadora en varis projectes educatius i projectes de circ social amb contaminando sonrisas. 
Al 2018 comença a formar part de l'equip pedagògic de la Pèrgola .

clara trape.jpg

Clara Cortés

Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i en arts del circ a l’Academy for Circus and Performance Art de Tilburg a Holanda, amb el trapezi com a especialitat
Al febrer del 2017 funda la companyia Efecto R juntament amb la ballarina Martina Gunkel. Creen l’espectacle “It is there. Around the corner” amb el suport de Makers Huis Tilburg, Fremdköper, Bouwjaar’84 i Ehrenfeldstudios Köln. S’estrena al Festival Circolo a l’octubre del 2018 (NL).
Treballa en produccions pròpies amb la col·laboració d’altres artistes i ha treballat amb la companyia holandesa de circ i dansa Panama Pictures.
Des del 2013 ha format part de diferents projectes pedagògics en l’àmbit del circ a Bèlgica i Catalunya. El 2018 comença a formar part de l’equip de professors de l’Espai de Circ La Pèrgola.

arnau trape.jpg

Arnau Andreu

Educador social i artista de circ.
Es forma a l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona, CAT) i a Codarts (Rotterdam, NL). Durant els quatre anys cursant el grau a Holanda es consolida com artista de circ, participa en diferents produccions com Sculpture Internacional Dance Works amb André Gingras, Day out Day in amb la companyia de dansa The Dancers, Follow Me dirigida per Andreas Schafenberg i Malediction dirigida per Bret Pfíster.
És membre fundador de la companyia Collective Penguins, amb el qual giren amb l’espectacle Tension Trail, dirigida per Julien Auger. També participa en diversos espectacles de Si Lo Sé No Me Cuelgo.
El 2017 entra a formar part de la Cia. Du'K'tO, com a substitut d'Albert Estrada (membre fundador) i participa a l'estrena d'In-Confort així com a la posterior gira de presentació.
Des del 2015 és professor de l'Espai de Circ La Pèrgola.

L'Equip pedagògic: Conoce la compañía
bottom of page